Scroll Top
Get In Touch

contact

Am dezvoltat un portofoliu amplu de fotografii realizat din evenimente de nunta, botez si portrete.

Îti amintește puternic de lucruri mici, cu mult timp după ce ai uitat totul.”

In aventura de a cauta un Fotograf profesionist nunta Ploiesti pentru evenimentul tau calitatea fotografiilor si transparenta informatiilor expuse trebuie sa fie cele mai importante. Indiferent daca este o nunta, un botez sau daca iti doresti o sedinta de portrete pentru tine sau familia ta ai in vedere toate aspectele prezentate.

<h2In acest scop vreau sa iti prezint beneficiile in colaborarea cu mine. Experienta dobandita in fotografia comerciala, publicitara, de produs si evenimente. Arhivarea timp de 3 ani in 2 locatii diferite a tuturor materialelor realizate. Fotografierea in permanenta cu sistem de backup. Echipamente profesionale. Siguranta unui contract.

In functie de evenimentul tau putem sa realizam impreuna o oferta avantajoasa cu un pret care sa reflecte cel mai bine volumul si calitatea serviciilor.

Am realizat numeroase evenimente in multe orase din tara dar cele mai multe evenimente de tip nunta, botez, sedinte foto private. Multe dintre acestea au fost realizate in: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sinaia, Buzau, Targoviste, Contanta, Campina.

Daca esti in cautarea unu Fotograf profesionist nunta Ploiesti nu ezita sa ma contactezi pe Facebook, Instagram, Email, Whatsapp.

Echipamente folosite.
Canon 5D Mark4.
Canon 6D.
EF 24-105mm f/4 IS USM L II – Canon.
EF 85mm f/1.2L II USM – Canon.
Speedlite Canon 430EX III RT Wireless TTL – Blit TTL x3.
Dynaphos SK-200 II Blit de Studio x 2.

LIKE AND FOLLOW!
Politica de confidentialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.